CAIM UMPSA

MAJLIS SAMBUTAN HARI RAYA ADILFITRI 2024

Pusat Bahan mengucapkan terima kasih kepada semua pelajar dan felo yang menganjurkan Jamuan Raya 2024 bertempat di lobi utama Pusat Bahan. Terima kasih juga kepada semua tetamu yang hadir memeriahkan majlis pada kali ini. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & Batin.

MAJLIS HARI INOVASI DAN KUALITI 2024

Tahniah diucapkan kepada Felo Penyelidik Utama, Dr Zulhelmi dan Felo Penyelidik, Profesor Madya Dr Azrina dan Dr Nurul Huda sebagai penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang di Majlis Hari Inovasi dan Kualiti 2024.

Ucapan Tahniah Atas Kejayaan Memperoleh Geran Industri

Pusat Kecerdasan Bahan Termaju ingin mengucapkan tahniah kepada Pengarah, Dr Izan Izwan Bin Misnon dan Felo Penyelidik Utama, Dr Rasidi Bin Roslan  atas kejayaan meraih tiga geran industri pada suku kedua 2024.

OPEN DAY LAB CAIM 2024

Pusat Bahan mengucapkan jutaan terima kasih kepada para pensyarah, pelajar prasiswazah, pascasiswazah serta rakan industri yang hadir memeriahkan Open Lab Day di makmal Pusat Bahan.

OPEN LAB DAY CAIM 2024

Pusat Bahan ingin menjemput para pensyarah dan pelajar untuk menghadiri hari terbuka di Pusat Bahan pada ketetapan berikut:

Tarikh: 5, 6 dan 7 Mac 2024

Masa: 10.30 pagi - 12.30 tengahari

2.30 petang - 4.30 petang

Tempat: Makmal Pusat Bahan

Boleh buat pendaftaran pada pautan di bawah atau datang terus pada tarikh dan waktu tersebut:

DAFTAR SINI

"BEST PAPER AWARD"

14 Februari 2024 - Pihak Pusat Kecerdasan Bahan Termaju ingin mengucapkan tahniah atas kejayaan Cik Ria atas kemenangan "Best Paper Award" dalam Majlis Aspresiasi @ IPS .

MAJLIS PERPISAHAN PELAJAR DARI AMRITA UNIVERSITY

9 Februari 2024 - Pusat Kecerdasan Bahan Termaju mengadakan jamuan perpisahan bagi Cik Devu yang akan pulang ke Amrita, University India.

FULL-TIME INTERNATIONAL POSTDOCTORAL POSITION

Join our COE and become one of the contributors to the Advanced Materials and Nanotechnology fields.

"Lab Cleaning Day" Pusat Kecerdasan Bahan Termaju

11 Disember 2024 - "Lab Cleaning Day 2024" di Pusat Kecerdasan Bahan Termaju (Pusat Bahan)

— Contact
Centre for Advanced Intelligent Materials